Ep. 53 – salată cu crutoane

No bine, să te văd, mai știi ce ai pus în ea? 🙂 Daaaaa. ❤ Ton, de la conservă, porumb boabe, de la conservă, morcov dat pe răzătoare, apio tăiat felii subțiri sau cubulețe. Cu dressing obișnuit, de lămâie și ulei.

Surpriza o reprezintă crutoanele, făcute homemade 🙂 Pentru că am vrut să cumpăr din magazin și Chef a spus că sunt mai bune cele făcute acasă.

Felii de pâine sau chifle – ce aveți prin casă – tăiate cubulețe și aruncate într-o tigaie. Dacă pâine e mai veche, cu atât mai bine, e un fel de reciclare creativă 🙂 Și o modalitate de a nu arunca mâncarea. Peste ele turnăm niște ulei – de măsline, rapiță sau floarea soarelui și condimentăm. Eu am pus puțină sare, busuioc și rozmarin. La foc rapid, amestecate să nu se ardă, dar să prindă o culoare frumoasă.

Dezastruos de bun! 🙂

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *