No bine, să te văd, mai știi ce ai pus în ea? ? Daaaaa. ❤ Ton, de la conservă, porumb boabe, de la conservă, morcov dat pe răzătoare, apio tăiat felii subțiri sau cubulețe. Cu dressing obișnuit, de lămâie și ulei.
Surpriza o reprezintă crutoanele, făcute homemade. 😀 Pentru că am vrut să cumpăr din magazin și Chef a spus că sunt mai bune cele făcute acasă.
Felii de pâine sau chifle – ce aveți prin casă – tăiate cubulețe și aruncate într-o tigaie. Dacă pâine e mai veche, cu atât mai bine, e un fel de reciclare creativă. 😛 Și o modalitate de a nu arunca mâncarea. Peste ele turnăm niște ulei – de măsline, rapiță sau floarea soarelui și condimentăm. Eu am pus puțină sare, busuioc și rozmarin. La foc rapid, amestecate să nu se ardă, dar să prindă o culoare frumoasă.
Dezastruos de bun! 🙂
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂