Ep. 20 – salată de pui în cocos și fulgi de porumb cu dressing de miere și muștar

Omg, omg, că m-a mâncat undeva să răsfoiesc iar o carte de rețete și am dat peste ceva cu fulgi de cocos și porumb și automat am zis, yammy, sigur este super bun și ce o fi așa de greu de făcut, că-s doar niște șnițele. 😀

No bine, se scoate din congelator un piept de pui, se dezgheață și se tranșează în felii de șnițel (sau se cumpără gata tranșat de la supermarket :)) ). La noi acasă șnițelul înseamnă făină – ou – pesmet, doar că în cazul de față am înlocuit pesmetul cu o combinație de fulgi de porumb și cocos. Faza e că fulgii de porumb au fost prea mari, iar cocosul a fost super mărunțit, drept urmare șnițelele au ieșit cam dubioase (data viitoare fie pun cocos în loc de făină, fie mărunțesc fulgii de porumb…. sau cumpăr nucă de cocos și fac eu fulgii….). De asemenea ar fi de preferat să nu ardeți șnițelele, precum eu primele două. :)))))

Salata: pe un platou se aranjează frunze de salată verde (ex. baby spanac, rucola, salată creață etc.), felii de roșie, castravete, morcov ras. Deasupra se pun șnițelele tăiate felii mai mici. Dressingul se face din miere, muștar, ulei de măsline și oțet (sau lămăie).

Eu în loc de morcovi am pus niște cireșe, că era musai să le termin din frigider. :)))

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *